Thijs Römer begrijpt het niet: “Dat gaat een brug te ver”

Foto: VTM

De beschuldigingen van de 20-jarige Nena aan het adres van acteur Thijs Römer zijn niet min. Thijs zou grensoverschrijdend gedrag hebben getoond toen ze amper 14 jaar was, iets waar ze ng altijd de gevolgen van draagt.

Zo moest Nena naaktfoto’s sturen in ruil voor een handtekening en moest ze voor het plezier van Thijs geile berichtjes inspreken. Bovendien zou ze hem ook een keertje hebben bezocht thuis, een afspraak waar ze niet alleen naartoe ging.

Nu, 6 jaar later, voelde Nena zich klaar om aangifte te doen. Maar Thijs ontkent alle feiten. De acteur pikt de beschuldigingen niet en dreigt met een aangifte als er verdere beschuldigingen aan zijn adres zouden binnenkomen.

Ook op Twitter liet Thijs van zich horen. “In de afgelopen dagen zijn meerdere wilde verhalen over mij de ronde gegaan. Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren.  Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad, gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echt een brug te ver”, citeert Story.

Nena blijft volhouden dat zijn de waarheid vertelt en dat Thijs zijn excuses aan haar moet aanbieden. Nena meldt het volgende aan Story. “De politie is er druk mee bezig. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik heb ook geen idee of hij ook tegen mij aangifte heeft gedaan. Ik heb er nooit wat over gezien of gehoord.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.