28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Prinses Amalia klaar voor ontgroening?

Foto: RVD

Het nieuwe academiejaar nadert stilletjesaan. Het is bijna tijd voor prinses Amalia om haar leven als echte universiteitsstudent te starten. Normaal hoort daar ook een studentendoop bij. Al lijkt prinses Amalia eraan te ontsnappen.

Voor Amalia hoort zo’n ontgroening er absoluut bij, maar ze wist enkele weken geleden nog niet bij welke studentenclub ze zich zou inschrijven. De prinses laat graag alles op haar afkomen.

Maar we begrijpen het volledig als koning Willem-Alexander en koningin Maxima hun hart vasthouden bij die ontgroening. Vorig jaar nog liep het bij 6 disputen in Amsterdam volledig uit de hand en moest alles worden stilgelegd, schrijft Story.

Dat is geen leuk nieuws voor iemand als Amalia. Zeker niet omdat er ook nog eens een enorme zwijgcultuur heerst onder de studentendisputen. Wie toch zijn mond voorbij praat, maakt zichzelf tot een paria voor de rest van zijn of haar studententijd.

En laat het bij de vrouwelijke studenten net dat tikkeltje erger zijn. Zo liet een damesdispuut vorig jaar de eerstejaars meisjes naakt in het gelid staan op volgorde van cupmaat. Het lijkt ondenkbaar dat Amalia dit soort vernederingen wil ondergaan, maar zeg nooit nooit natuurlijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Jan Keizer “De plooien zijn weer glad gestreken”

Next Article

Jannes stelt zijn eerste kleinkind voor

You might be interested in …

Showbiss.nl