Jaap Reesema: “Zij lijkt echt een schatje”

Foto: AVROTROS

Hij is fan

Jaap Reesema is niet alleen hot in Nederland, maar ook in Vlaanderen. Hij stond de voorbije zomers vaak op het podium met Regi en lanceerde in februari zijn eerste Nederlandstalige soloalbum.

Heel wat vrouwen vinden Jaap een knappe man, al vindt hij zelf dat hij toch een beetje groter mocht zijn.

“Ik ben niet klein, 1m80, maar het lijkt me wel lekker om 1m87 te zijn. Een man die lengte heeft, staat zo mannelijk, en ernaast voel ik me altijd een beetje het sulletje”, lacht Jaap in Story.

Jaap heeft al met heel wat artiesten mochten samenwerken, maar er is er eentje die er toch bovenuit springt. “De Amerikaan Gavin DeGraw. Voor mij heeft hij een van de vetste stemmen, ik hou heel erg van die rauwe countryvibes. Het lijkt me gaaf om eens een Nederlandse/ Engelse plaats te maken. Ik ken hem ook persoonlijk en het is zo’n onwijs lieve gozer.”

Maar Jaap is ook fan van prinses Amalia. “Ik vind het verschrikkelijk voor haar dat ze bedreigd wordt door de Mocromaffia. Laat haar toch gewoon een leuke studententijd hebben, zodat ze zich lekker kan ontwikkelen. Ze lijkt me trouwens een echt schatje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.