André Hazes: “Ik ben daar enorm trots op”

Foto: Dirk Verbocht/Showbiss.nl

Hij staat op eigen benen

De ruzie tussen de Hazes’ die blijft maar duren en we betwijfelen het of er ooit een einde aan zal komen. Vooral de erfenis van wijlen André Hazes staat op dit moment centraal in de ruzies van het gezin.

André Hazes houdt zich liever apart van de ruzies en rechtszaak die rond die erfenis loopt. Voor hem maakt het allemaal weinig uit.

“Ik werk voor mijn eigen centjes en ben daar enorm trots op”, vertelde hij in ‘RTL Boulevard’ en kunnen we ook lezen in Party.

En dat kan André Hazes wel. Hij heeft ondertussen wel bewezen dat hij financieel het hoofd boven water kan houden. De cijfers van zijn persoonlijke holding spreken dan ook voor zicht.

André zou zo’n eigen vermogen hebben van circa 2,4 miljoen, met een kortlopende schuld van bijna 1,6 miljoen. En dan is er nog het onroerend goed waarover André beschikt, ook goed voor een aankoopwaarde van 1,3 miljoen euro.

De cijfers laten overduidelijk zien dat André de erfenis van zijn vader eigenlijk niet nodig heeft om rond te komen. Maar we begrijpen Roxeanne dat ze graag krijgt waar ze recht op heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.