Guus Meeuwis stopt ermee

Foto: Roy Beusker

In Story staat te lezen hoe Guus Meeuwis z’n afscheid aankondigt. In juni 2024 treedt hij immers voor het allerlaatst op met z’n jaarlijkse ‘Groots met een zachte G’-concerten in het Philips-stadion in Eindhoven.

Zo komt er na meer dan twintig jaar een einde aan een jarenlange traditie. Het gevolg van Guus 50ste verjaardag vorig jaar, zo blijkt. Bij het bereiken van die mijlpaal stond de Tilburgse zanger stil bij wat hij allemaal nog wilt doen in het leven. En hij kwam tot de conclusie dat de ‘Groots met een zachte G’-concerten, die oorspronkelijk maar één jaar zouden meegaan, “fantastisch” maar ook “genoeg” geweest zijn.

Aan stoppen met zingen of nieuwe muziek maken, denkt Guus gelukkig nog lang niet. Recent bracht hij met ‘Uit Het Hoofd’ dan ook nog een nieuw album uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.