Ilse DeLange ontkent kinderwens

Foto: VTM

In AD ontkent Ilse DeLange haar kinderwens. “De drang heb ik nooit sterk gevoeld”, waren haar woorden terwijl ze vele jaren geleden wél aangaf hoe mooi ze het vond als ze de kinderen van haar broer zag.

Voor haar carrière stelde ze alles echter keer op keer uit, waardoor het er nu vermoedelijk niet meer van zal komen.

Het blijft een zeer gevoelig onderwerp want Party ontdekte dat ze zeer fel reageerde tijdens een interview in ‘Viva’. “Onderwerp zoals kinderen of moederschap, dat blijft van mij”, aldus DeLange.

Mensen hebben volgens haar geen zaken met het feit of ze al dan niet kinderen wil en ze moeten er ook niet constant naar vragen.

“Bart en ik leven met grillen en spontaniteit. Als we overmorgen naar ons huis in Nashville willen: let’s go. Als ik wel kinderen had gekregen, dan had ik daar mijn leven op ingericht maar ik heb niet het gevoel dat ik iets groots heb gemist”, aldus Ilse in Party. Een bizarre wending dus in haar denkwijze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.