29/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

‘Boer Zoekt Vrouw’-boer Richard geteisterd door criminele buurman

Foto: Linelle Deunk / KRO-NCRV

Vrouwen die zich inschrijven voor ‘Boer Zoekt Vrouw’, om kennis te maken met boer Richard, de Groningse landbouwer die naar het Oost-Europese Slovakije uitweek om te kunnen ontkomen aan de gevolgen van de verstrengde milieuregels voor de agrarische sector in eigen land, maken zich maar beter op voor een stevig avontuur.

Want behalve Richards vlotte looks en zijn enorme erf, zullen ze er volgens Story ook diens criminele buurman moeten bijnemen. De beruchte man in kwestie pakte namelijk maar liefst 75 hectare landbouwgrond van Richard en zijn broer Matthijs af. Een daad waar de broers en zelfs de Slovaakse politie machteloos tegenover staan, vertelt hij.

“Hij kwam met een trekker het veld in, heeft het ingezaaid en gezegd: ‘Nu is het van mij’”, herinnert Richard zich nog goed. “We hebben het gemeld bij de politie, maar die durft haar vingers er niet aan te branden. Deze man is heel rijk en heeft blijkbaar goede connecties. In Nederland had hij allang achter de tralies gezeten”, verzucht de boer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Ilse DeLange ontkent kinderwens

Next Article

De gezondheid van George Baker blijft wankel

You might be interested in …

Showbiss.nl