28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Jacques Herb is nog lang niet financieel binnen

Foto: Showbiss.nl

Jacques Herb móet nog werken om alles financieel te kunnen bedruipen, zo vertelt hij aan Party. “Ik werk vooral voor de nalatenschap van Diny”, aldus Jacques.

Ze komen financieel zeker niets tekort, zo verklaart hij maar door het feit dat zijn vrouw zoveel jonger is dan hij zelf, wil hij haar toch wat zekerheid bieden mocht hij overlijden.

Sommige mensen denken dat hij door zijn jarenlange carrière al lang binnen is maar dat klopt niet. “Ik heb wat fouten gemaakt in de liefde. En scheiden is duur”, zo vertelt Jacques Herb aan Party.

Zijn eerste huwelijk met de moeder van zijn twee eerste zonen liep op de klippen, waarna hij verhuisde naar België. Met zijn tweede vrouw runde hij een discotheek in België maar dit draaide uit op een financiële kater.

Ook dat huwelijk eindigde in een scheiding en uiteindelijk word je daar zelden financieel beter van. Zijn vrouw Diny is zijn alles en hij vertrouwt haar volledig. Hij heeft naar eigen zeggen zich niet helemaal over aan haar maar is zeker dat zijn hele hebben en houden veilig is in haar handen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Prinses Amalia wil liefdesleven verbergen

Next Article

Ilse DeLange ontkent kinderwens

You might be interested in …

Showbiss.nl