Hoe rijk is Marco Schuitmaker?

Foto: Showbiss.nl

Sinds hij in september 2022 het nummer ‘Engelbewaarder’, een bewerking van het gelijknamige nummer van componist Pierre Kartner en zangeres Mieke uit 1976, uitbracht is de carrière van zanger Marco Schuitmaker in een stroomversnelling terechtgekomen.

Tegenwoordig wil iedereen hem horen zingen. Hierdoor heeft hij soms wel vijftien optredens op een week, schrijft Party. Marco beseft dan ook als geen ander dat hij juist nu de vruchten moet plukken van zijn doorbraak en alles met beide handen moet aanpakken. Dat levert hem bovendien ook een aardig kapitaal op volgens het magazine.

Marco verdient per optreden van een halfuur immers 4995 euro. Wanneer hij dus vijftien optredens heeft in een week wordt er dus maar liefst bijna 75.000 op zijn bankrekening bijgeschreven. En Marco zou, volgens eigen zeggen wel aan de 400 optredens per jaar komen. Als dat klopt betekent dit dat hij op een jaar zo’ 2 miljoen euro zou binnenharken. Zijn hit ‘Engelbewaarder maakt van de sympathieke zanger dus binnen afzienbare tijd een miljonair tot multimiljonair. Het weze hem alvast van harte gegund.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.