13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Daarom pikt André Hazes zijn oude repertoire weer op

Foto: VTM

Het is alweer een tijdje geleden dat André Hazes nog eens een hit gescoord heeft. En ook zijn nieuwste single ‘Ruzie met de buren’ lijkt niet meteen een hoogvlieger te gaan worden. Tijd dus vond Party om Andrés vroegere producer én medeauteur van zijn grootste hit ‘Leef!’, Edwin van Hoevelaak, eens zijn licht te laten schijnen over de nieuwe muzikale weg die de zanger is ingeslagen.

“De nieuwe liedjes van André zijn op dit moment nog niet zo heel erg in trek”, stelt die laatste vast. “Vooralsnog valt het nieuwe repertoire niet zo in de smaak bij de fans. Ik heb vluchtig iets van die nieuwe single gehoord en het is niet de stijl die wij maakten. Het gaat een andere kant op en dat was ook zijn bedoeling. Daarom koos hij ook voor het nieuwe team, maar ik zie nog geen grote hits voorbijkomen”, vervolgt Edwin. “Ik heb ook begrepen dat hij inmiddels onze liedjes weer zingt tijdens zijn optredens en dat is leuk om te merken. Voor ons in ieder geval. Maar zijn nieuwe repertoire, het blijft toch een beetje achter en dat was niet helemaal zijn insteek.”

Dat André zijn oude repertoire tijdens optredens weer heeft opgepakt, lijkt dan ook vooral een noodgedwongen keuze. Vooral ingegeven door het idee dat hij misschien zo alsnog zijn concert in Ahoy weet uit te verkopen. Al lijkt het vooralsnog niet veel te helpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Grensoverschrijdend gedrag in Plopsaland?

Next Article

Hoe rijk is Marco Schuitmaker?

You might be interested in …

Showbiss.nl