Heuglijk nieuws van 3JS-zanger Jan Dulles

Foto: Showbiss.nl

3JS-zanger Jan Dulles is in de zevende hemel. De reden? Hij is zopas getrouwd met zijn grote liefde Caroline. En zelfs het feit dat juicekoningin Yvonne Coldeweijer rond hun huwelijksdag de geruchten naar buiten bracht dat Jan vreemd zou zijn gegaan, kon hun geluk niet stuk krijgen.

Dat vertelt Jan in een gesprek met Weekend. “Of dat impact op ons heeft gehad? Nee, het heeft onze trouwdag alleen maar intiemer gemaakt”, zegt Jan. “Alles wat we in het verleden samen hebben meegemaakt heeft ons uiteindelijk tot deze trouwdag gebracht.”

Daarmee doelt de zanger ongetwijfeld op de afwezigheid van twee van de belangrijkste mensen in zijn leven. Zijn vader en zijn dochtertje Donna. Jans vader overleed begin 2021 aan dementie, amper enkele maanden nadat Jan en Caroline afscheid moesten nemen van hun drie maanden oude dochter Donna. Het meisje stierf aan de gevolgen van een scheurtje in het middenrif.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.