29/05/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Marco Borsato raakt alles kwijt die hem lief is

Foto: VTM

Marco Borsato kreeg de laatste jaren al flink wat te verwerken. Hij werd in eerste instantie beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice Kids’, maar die zaak werd geseponeerd, zo vernam Party.

Daarna volgden nog wat beschuldigingen, waaronder één voor onzedelijk gedrag tegenover een minderjarig meisje. De vrouw is inmiddels meer dan 20 jaar maar de aanklacht kwam er nadat de moeder haar dagboek had gelezen en er heel wat zaken in had gezien die niet meteen als normaal konden beschouwd worden volgens haar.

Al die situaties en het bekend raken van het feit dat Marco overspel had gepleegd, zorgden er ook voor dat zijn huwelijk met Leontine op de klippen liep.

Ondertussen woont Marco samen met zijn zoon maar leidt hij een teruggetrokken leven. Hij gaat vaak op bezoek bij zijn moeder, naar het huis waar hij leuke herinneringen aan heeft van uit zijn jeugd.

Maar ook dat dreigt nu te verdwijnen want het huis is verkocht dus de laatste houvast die er was voor Marco lijkt volgens Party nu ook weg te kwijnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zo diep zat Leontine Borsato na haar scheiding

Next Article

Heuglijk nieuws van 3JS-zanger Jan Dulles

You might be interested in …

Showbiss.nl