Familie Meiland slachtoffer van haters

Copyright: Play4

De opening van hun nieuwe pension Code Rosé had een feestelijke, zorgeloze dag moeten worden voor de familie Meiland. Helaas werd het dat niet. De gemeente Noordwijk besloot immers de benodigde vergunningen te weigeren omdat de familie het woongedeelte van het pension liet slopen. Maar volgens het bestemmingsplan is gedeeltelijke bewoning van het pand verplicht.

Hoewel moeder Erica als gemeenteraadslid actief is in Noordwijk, zou de familie niet op de hoogte geweest zijn van deze verplichting. Hierdoor komt hun pas geopende pension al meteen weer op losse schroeven te staan. En daar stopt de ellende niet.

De Meilandjes, die wereldberoemd werden in Nederland en België als gezicht van verschillende realityprogramma’s, werden immers vlak voor de opening van hun pension ook nog het slachtoffer van vandalen: “Onze ramen zaten helemaal onder de eieren. Blijkbaar vinden mensen dat leuk om te doen”, reageert Martien Meiland aangeslagen in Party. Blijkbaar hebben hij en zijn familie naast een trouwe schare fans dus jammer genoeg ook haters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.