14/04/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Grote zorgen voor Maxime Meiland

Copyright: Play4

Maxime Meiland, haar man Leroy en dochters Claire en Vivé wonen in een schitterende miljoenenvilla met prachtig buitenzwembad in Noordwijk. Kostprijs? 2.175.000 euro. De hypotheek die het koppel erop liet vestigen ligt zelfs nog 25.000 euro hoger.

Hoewel Maxime en Leroy ongetwijfeld hard zullen werken om de hypotheekkosten en alle lasten van de woning te kunnen betalen, fronsten vastgoeddeskundigen toch de wenkbrauwen toen ze hoorden dat de twee een dergelijke villa hadden gekocht. Aangezien vooral Maximes inkomen wel erg nauw verbonden is met het al dan niet voortbestaan van ‘Chateau Meiland’, konden ze haast niet geloven dat er een bank zou zijn die hen genoeg geld wilt lenen voor een dergelijke aankoop, schrijft Party.

Bovendien heeft Maxime de afgelopen jaren niet echt bewezen een goede zakenvrouw te zijn. Alle activiteiten die zij heeft ondernomen brachten immers niet het gehoopte zakelijke succes. Mocht er dus vroeg of laat een einde komen aan de reallifesoap rond haar familie, dan dreigen er grote zorgen voor de jongste Meiland-dochter. In het slechtste geval zou ze dan zelfs haar droomvilla kunnen verliezen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Daarom draagt zoon Wolter Kroes geen hoorapparaat

Next Article

Nieuw programma confronteert Frans Bauer

You might be interested in …

Showbiss.nl