Daarom draagt zoon Wolter Kroes geen hoorapparaat

Foto: Peter De Smedt

Bij een zwaar fietsongeval in april liep Thomas, de jongste zoon van zanger Wolter Kroes, ernstige gehoorschade op. Sindsdien is de tiener aan één oor doof.

Desondanks weigert hij volgens Wolter eigenzinnig om een hoorapparaat te dragen aan zijn slechte oor. Dat vertelt de zanger in Weekend. “Thomas deed zijn hoorapparaatje al snel uit”, klinkt het.

“‘Het levert niets op als ik het draag’, legde hij me uit”, zegt Wolter. “‘En ik word er behoorlijk onrustig van. Dan kan ik beter zonder dat apparaat. Ik hoor hetzelfde en voel me veel lekkerder’, was zijn gedachtegang”, duidt de zanger de beslissing van zijn jongste zoon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.