Gordon richt zich op nieuwe projecten

ByLisa Paulussen

18/12/2023
Foto: William Rutten / SBS6

Met ingang van 1 december 2023 zit Gordon zonder vast tv-contract. Het contract van het, tot dan, SBS6-gezicht liep op die dag immers af en werd niet verlengd. Bij zijn afscheid keek hij echter wel met een goed gevoel terug op zijn tijd bij SBS6.

“Ik ben dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb en de gekke ervaringen die ik bij SBS6 heb opgedaan”, citeert Party uit zijn verklaring van toen. “Programma’s als ‘100 jaar jong’ en ‘Down the road’ hebben voor altijd een plekje in mijn har”, klonk het.

En hij besloot met: “Voor nu ga ik me richten op mooie, nieuwe, andere creatieve uitdagingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.