13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Opnieuw groot verdriet voor prinses Mabel

RVD - Jeroen van der Meyde

In november 2023 nam prinses Mabel van Oranje-Nassau, de weduwe van prins Friso – de tweede zoon van oud-koningin Beatrix, afscheid van haar jongere zus Nicoline Wisse Smit. Zij overleed aan de gevolgen van een slepende ziekte. Dat schrijft Story.

Helaas is dat lang niet het eerste afscheid waar Mabel in haar dichte omgeving mee geconfronteerd wordt. Uiteraard was er het overlijden van haar echtgenoot in de zomer van 2013. Hij overleed aan de gevolgen van het zuurstoftekort dat hij anderhalf jaar eerder opliep toen hij op skivakantie in het Oostenrijkse Lech bedolven raakte onder een lawine.

Maar ook eerder kreeg ze al enkele zware verliezen te verwerken, waaronder die van haar biologische vader en stiefvader. Haar biologische vader, Henk Los, verdronk toen Mabel negen was toen hij tijdens een schaatstocht een andere schaatser wou helpen en zelf in een wak belandde. Haar stiefvader Peter Wisse Smit, wiens familienaam Mabel en Nicoline aannamen stierf dan weer op 11 november 2000. Hij werd 61 jaar oud.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Tij lijkt te keren voor Maxime Meiland

Next Article

Gordon richt zich op nieuwe projecten

You might be interested in …

Showbiss.nl