Bastiaan Ragas over ‘kastgate’ bij Shownieuws: “Niet aan Tooske gevraagd”

Musicalacteur, presentator en schrijver Bastiaan Ragas en zijn vrouw presentatrice, actrice en zangeres Tooske Ragas-Breugem zijn in 2023 twintig jaar samen. Al zullen sommigen misschien gedacht hebben dat ze deze bijzondere liefdesmijlpaal niet meer zouden halen.

Sinds 2021 werkt Tooske namelijk als presentatrice bij ‘Shownieuws’. Het programma waarover haar collega Airen Mylene in mei 2023 op Radio 538 vertelde dat er tijdens een feestje van dat tv-programma twee medewerkers een kast in zijn geweest en het wel heel gezellig hadden daar. “Maar ze werden betrapt”, klonk het.

Vervolgens deed ook even het gerucht de ronde dat Tooske een van die twee was. Geruchten waar haar man Bastiaan echter niets van gelooft. “Het was voor sommige mensen heel interessant, maar mij interesseert dat hele verhaal echt geen ene hout”, lacht hij in Weekend. Hij heeft dan ook geen navraag gedaan bij zijn vrouw of zij er effectief bij betrokken was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.