Frans Bauer: “Hoeveel mensen komen hier zo goed uit?”

Byadmin

30/12/2022
Foto: William Rutten

2022 is niet goed gestart voor Frans Bauer en Mariska Bauer. Aan het begin van het jaar kreeg Mariska een herseninfarct en stond de wereld van Frans, Mariska en hun kinderen volledig op zijn kop.

Mariska werd tot 2 keer toe opgenomen in het ziekenhuis. Nadat ze de eerste keer naar huis mocht, dacht men in het ziekenhuis dat alles goed met haar ging. Maar niets was minder waar.

“De tweede keer moest de ambulance Mariska komen ophalen. Ik reed er toen in mijn eentje achteraan. Op de snelweg zag ik dat de ambulance ging versnellen en toen had ik zoiets van: dit komt nooit meer goed. Ik werd echt helemaal gel in mijn auto. Ik heb nog nooit zo’n gevoel van ellende in mijn leven ervaren als op het moment dat ik achter de ambulance reed”, doet Frans zijn verhaal in Party.

Maar op het moment dat Frans achter de ambulance reed, was ook het moment waarop Frans iets ging beseffen. Iets wat hij al wist, maar nu meer besefte dan ooit.

“Dat was het moment waarop ik wist; er is geen vrouw op de wereld waar ik zoveel van hou als van Mariska. Je kan zeggen dat wij geluk hebben gehad. We mogen dankbaar zijn dat Mariska door het oog van de naald is gekropen. Want hoeveel mensen komen er zo goed uit? Mariska kan alles weer doen, zoals bijvoorbeeld autorijden, en ze heeft al haar lichaamsfuncties terug.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.