Monique vermaakt zich prima zonder André

Foto: Play4

Terwijl André Hazes zich inzet voor zijn muzikale carrière, genieten Monique Westenberg en hun zoontje Dré van zonnige vakantiedagen in het buitenland. 

Ondanks André’s afwezigheid, lijken moeder en zoon zich prima te vermaken, schrijft ‘Story’. Zonder de zanger lijken ze de tijd van hun leven te hebben. Wat hun vakantieplezier des te beter maakt, is het feit dat André thuis hard werkt. 

Zoals het oude gezegde luidt, werkt papa terwijl de kinderen spelen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.