13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Gerard Joling begraaft de strijdbijl

Foto: Peter De Smedt

Eerder dit jaar raakte Gerard Joling verwikkeld in een vete met radio-dj Ruud de Wild nadat hij in de talkshow van Eva Jinek over hem zei dat hij vond dat Ruud er onfris uitzag in diens eigen realityserie ‘Ruud & Olcay’. Daarop reageerde Ruud door Geer in zijn radioprogramma uit te maken voor onder meer “leugenaar” en “slang”. Toen later ook nog bleek dat de radio-dj Gerards excuustelefoontje stiekem had opgenomen om te gebruiken in zijn podcast en serie noemde die laatste dat weer “ontzettend triest en kinderachtig.”

Al blijkt de strijdbijl tussen beide heren inmiddels weer begraven te zijn: “Ik heb Ruud gebeld om het uit te praten en hij heeft dat geaccepteerd”, vertelt Gerard in Party. “Ik heb verder ook geen problemen met hem. Ik ben ook helemaal geen jongen van rellen of ruzies, daar heb ik geen zin in.”

Wel heeft Gerard Ruud duidelijk gemaakt dat hij bij zijn standpunt blijft wat diens realityserie betreft: “Ik vond het een heel slechte soap. Alles was geregisseerd en gescript. Niets was echt”, aldus Geer. “Zelfs als hij in bed lag met Olcay moest een kus drie keer over om het leuk te laten lijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Deze collega blijft Gordon steunen

Next Article

Dat wordt bibberen en beven voor Martien Meiland

You might be interested in …

Showbiss.nl