03/10/2023
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Dat wordt bibberen en beven voor Martien Meiland

Als hartsvriendin van Martien Meiland groeide Caroline van Eeden die in 2019 samen met de familie Meiland naar Frankrijk emigreerde uit tot een geliefde persoonlijkheid bij de vele tv-kijkers van ‘Chateau Meiland’. Maar na een conflict met jongste dochter Maxime Meiland werd ze uit het hart, de chateau én de realityserie van de familie verbannen.

Sindsdien laten de Meilandjes geen kans onbenut om haar verbaal de oorlog te verklaren en helemaal af te kraken. Caroline heeft dit steeds lijdzaam ondergaan en hield de lippen stijf op elkaar geperst. Tot nu. Begin oktober verschijnt een onthullend boek waarin ze eindelijk haar verhaal kan en zal vertellen. Dat boek werd geschreven door schrijfster en onderzoeksjournaliste Valérie Lempereur, nota bene de voormalige manager van Caroline én de Meilandjes.

Die laatste vertelt in Story waarom de verbannen hartsvriendin van de populaire tv-familie nu alsnog met haar verhaal naar buiten komt: “Het boek is een wanhoopskreet”, meent Valérie. “Caroline voelde zich emotioneel zo bekneld door de situatie met de familie Meiland dat ze geen andere uitweg meer zag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Gerard Joling begraaft de strijdbijl

Next Article

Dit bericht zette het leven van Amalia op z’n kop

You might be interested in …

Showbiss.nl