13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Frans Bauer over zijn mooiste moment als vader.

Foto: William Rutten

Ontroerend!

Samen met zijn vrouw Mariska heeft Frans Bauer vier zonen: Christiaan, Jan, Frans jr. en Lucas. In de podcast ’30 minuten Rauw’ van Ruud de Wild vertelde Frans recent over hoe trots hij op zijn jongens is.

Hij is ook trots op de opvoeding die hij zijn kinderen gaf, een opvoeding waarvoor hij de mosterd grotendeels haalde bij de opvoeding die hij zelf van zijn vader kreeg.

Een opvoeding die er volgens Frans ook voor zorgde dat hij zijn mooiste moment als vader beleefde op één van de moeilijkste momenten in zijn leven: het overlijden van zijn eigen vader.

Nadat Frans in het ziekenhuis getuige was geweest van hoe zijn vader een uur lang vruchteloos was gereanimeerd na een hartstilstand, kwam hij gebroken thuis: “Mijn vier jongens die zelf ook verdriet hadden om hun opa, werden heel fysiek en kwamen allemaal om mij heen hangen”, citeert Party. “‘Niet huilen, papa, het komt wel goed’, zeiden ze. Mooi dat mijn kerels op dat moment aanvoelden dat ik even geen vader voor ze kon zijn, maar zij mij beter konden helpen”, aldus Frans.

“Het komt hopelijk voort uit de opvoeding die Mariska en ik hen hebben gegeven”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Gul gebaar van Erica Meiland

Next Article

De geschiedenis herhaalt zich voor ‘Snollebollekes’-zanger Rob Kemps

You might be interested in …

Showbiss.nl