28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

De geschiedenis herhaalt zich voor ‘Snollebollekes’-zanger Rob Kemps

Foto: William Rutten / SBS6

Spijtig nieuws

Sinds 2017 heeft ‘Snollebollekes’-zanger Rob Kemps een relatie met Miriam Swinkels, zijn zelfverklaarde droomvrouw. Rob en Miriam leerde elkaar 19 jaar geleden kennen op een feestje via Robs zus. Sindsdien gingen ze als beste vrienden door het leven.

Zo’n 6 jaar geleden werd die vriendschap echter meer en gingen ze ook een liefdespaar vormen. Ze bekroonden hun geluk met twee kinderen: Manu en Lola. Door zijn relatie met Miriam werd Rob ook meteen de stiefvader van haar dochters Demi en Chrissi.

Maar nu is aan dat liefdessprookje helaas een einde gekomen. Dat bevestigt Rob zelf aan Story, zonder evenwel dieper in te gaan op de reden van de breuk.

Op die manier herhaalt de geschiedenis zich helaas voor de ‘Snollebollekes’-zanger en presentator. Hij groeide immers zelf ook op in een gebroken gezin. Iets waar hij naar eigen zeggen echter geen last van ondervonden heeft.

“Hoewel mijn ouders zijn gescheiden toen ik vijftien was, heeft dat helemaal geen nadelige gevolgen gehad. Op een avond kwam het hoge woord eruit, ze zouden uit elkaar gaan. Het was nog nooit zo gezellig geweest als op die avond”, meent hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Frans Bauer over zijn mooiste moment als vader.

Next Article

Zo kostbaar zijn de juwelen van koningin Máxima

You might be interested in …

Showbiss.nl