Frans Bauer ligt niet wakker van sneer van Montana Meiland

Foto: William Rutten

Zanger Frans Bauer is heel erg verbaasd als hij hoort dat hij voorkomt op de scheurkalender die de familie Meiland een poosje geleden uitbracht. In de ‘2023 met de Meilandjes’-scheurkalender noemde Montana Frans, op datum van 14 april namelijk de “lelijkste man”. Gevraagd naar waarom ze dat zei, liet ze optekenen: “Ik had dat al van kleins af aan, dat ik bij hem dacht: ‘wat een rare man’”, zegt Montana.

Ondanks zijn verbazing ligt Frans helemaal niet wakker van Montana’s sneer. Dat laat hij duidelijk verstaan in Weekend. “Ik ken haar niet eens”, zegt Frans. “Heb haar nog nooit ontmoet, nog nooit gezien ook. Als ik ze tegen zou komen zou ik ze zelfs niet eens herkennen”, lacht hij.

Een trouwe ‘Chateau Meiland’-kijker is hij dus al zeker niet. Al gelooft Frans dat zijn vrouw Mariska wel al eens naar het programma kijkt. Montana’s uitspraak raakt dan ook zijn koude kleren niet. “Dat Montana mij een rare man vindt interesseert me helemaal niks”, besluit de sympathieke volkszanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.