Ria Valk: “Bij elk pijntje denk ik het ergste”

Foto: Peter De Smedt

Over het algemeen geniet Ria Valk nog steeds van het leven. Ze treedt nog altijd op en heeft het erg fijn met haar vriend Hans. Maar anderzijds voelt de zangeres zich ook steeds onzekerder. Vooral wat haar gezondheid betreft. Dat vertelt ze aan Story.

Ria werd immers op korte tijd getroffen door twee verschillende varianten van dezelfde levensbedreigende slepende ziekte. Gelukkig was ze er telkens op tijd bij, waardoor de ziekte gestopt kon worden via twee operaties, zonder nabehandeling. Wel heeft deze ervaring een behoorlijke impact op haar leven, geeft zangeres toe.

“Het vertrouwen in mijn lichaam is wel weg”, zegt Ria. “Ik check het nu op alles en bij elk pijntje of ongemak denk ik het ergste. Dat is niet leuk. Je blijft twijfelen, denkt aan alles wat er kan gebeuren”, legt ze uit. “Gelukkig heb ik mijn vriend Hans. Hij geeft me een veilig gevoel”, eindigt de zangeres met een positieve noot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.