14/04/2024
Antwerpen, BE 14 C

De Nederlandse showbiss

John de Bever: “Ik heb zijn verlies nog niet verwerkt”

Foto: Showbiss.nl

Afgelopen juni moest zanger John de Bever afscheid nemen van zijn vader Daan, nadat die op hoge leeftijd overleed. En ondanks dat hij op een manier wel vrede heeft met diens overlijden, heeft hij het verlies nog niet verwerkt.

Dat bekent John in een gesprek met Weekend. “Ik moet er ook niet te veel over nadenken want dan gaat het niet goed met me”, zegt de zanger “Dus druk ik het verdriet om mijn vader weg. Dat is voor mij de enige goede remedie.”

Bang dat dat weggedrukt verdriet na verloop van tijd aan de oppervlakte komt, is John niet. Al is het wel een feit dat hij de laatste tijd geregeld over zijn vader droomt. Iets wat hij vroeger nooit had. “Dat is ook een soort verwerking en wel apart”, zegt hij. Dat hij via zijn dromen boodschappen krijgt van zijn vader gelooft John evenwel niet. “Nee, ook al was mijn vader wel de enige die me echt begreep. Als ik ’s ochtends op de koffie kwam, en ik wilde over iets beginnen, dan begon hij er al over. Dat was wel heel bijzonder”, aldus de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Frans Bauer ligt niet wakker van sneer van Montana Meiland

Next Article

Leerde zijn partner André van Duin nog een belangrijke les?

You might be interested in …

Showbiss.nl