John de Bevers man Kees: “Hij heeft gewoon geen eigen mening”

Foto: SBS6

Wat een ontzettend mooi koppel zijn John de Bever en Kees toch. De liefde spat er keer op keer vanaf bij de twee mannen en het is een plezier om naar hen te kijken in ‘De Bevers’.

Maar dat ze zo dol zijn op elkaar, wil niet zeggen dat ze niet vinden dat ze ook slechte eigenschappen hebben. Kees onthult in Party die van John.

“Hij heeft geen eigen mening. Bijvoorbeeld: we zijn nu een album met Corry Konings aan het opnemen dat op 7 april 2023 op zijn 58e verjaardag uitkomt, en die liedjes zijn allemaal door Corry en mij uitgezocht. John vindt alles goed.”

En dat vindt John dan ook helemaal prima. Hij heeft veel vertrouwen in Kees en is ervan overtuigd dat Kees weet wat John wil.

“Ik laat het aan Kees over omdat hij een beetje commercieel denkt. Ik zing de liedjes gewoon in. Het maakt mij niks uit. Daar is toch niets verkeerd aan?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.