Frans Bauer bekent: “Ik had wel een dochter gewild”

Foto: William Rutten

Afgelopen zomer beleefde zanger Frans Bauer een bijzondere mijlpaal. Voor het eerst gingen hij en zijn vrouw Mariska niet alleen met hun vier zonen Christiaan, Jan, Frans Junior en Lucas op reis, maar reisden er ook twee schoondochters mee naar het Spaanse eiland Gran Canaria. De vriendinnen van zonen Christiaan en Frans.

In Weekend vertelt de zanger hoe dol hij is op zijn beide schoondochters.

“Ik vind het heel bijzonder”, zegt Frans. “Ik heb geen dochters, maar nu dus wel schoondochters. Ik ben echt wel gek op die meiden, ze zijn heel lief. Ik denk soms zelfs: het was toch wel leuk geweest om ook een dochter te hebben”, moet hij toegeven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.