15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Dan Karaty: “Dat is het moment geweest dat ik echt ‘rock bottom’ ging.

Foto: Showbiss.nl

In 2008 trouwde choreograaf en ‘Dancing With The Stars’-jurylid Dan Karaty met zijn grote liefde Natasha. Een huwelijk dat gezegend werd met de komst van twee kinderen: dochter Quinn Vanessa (°2011) en zoon Daniel (°2013).

Wanneer de kleine Daniel pas negen maanden oud is, moet hij dagenlang worden opgenomen in het ziekenhuis. En hoewel Dan in zijn biografie schrijft dat ‘het enige dat wij konden doen is hem vasthouden, er voor hem zijn en hem proberen gerust te stellen’, koos hij ervoor om dat niet te doen en zijn drang naar alcohol boven zijn zieke zoon te stellen.

“Dat is het moment geweest dat ik echt rock bottom ging. Alcohol bleek de nummer één in mijn leven, en deze gebeurtenis is daar het meest schrijnende voorbeeld van. Mijn zoon had kunnen overlijden, maar ik heb geen enkele poging gedaan om één nachtje bij hem te blijven. Ik verkoos de drank”, dringt in LINDA. het afschuwelijk besef door. “En kun je je voorstellen wat er was gebeurd als ik midden in de nacht naar het ziekenhuis had gemoeten, met Quinn in de auto, en mijn lijf vol alcohol? Als ik aan die periode denk, is er nog steeds ongeloof”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Boer Aad uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ al tien jaar samen met grote liefde Ingrid

Next Article

Frans Bauer bekent: “Ik had wel een dochter gewild”

You might be interested in …

Showbiss.nl