Fijne familievakantie voor Linda de Mol

Foto: VTM

Na heel wat drukke en roerige maanden genoot tv-koningin Linda de Mol onlangs van wat welverdiende rust tijdens een vakantie in haar privévilla in Portugal. Daarbij kreeg ze het gezelschap van haar dochter Noa Vahle en haar vriend Tim de Wild, evenals van zoon Julian en diens vriendin Chelsey Weimar.

Op de vele foto’s die met name schoondochter Chelsey op haar sociale media deelde, is te zien hoe Linda heerlijk lijkt te genieten van alle qualitytime met haar kinderen. Toch was er volgens Story één opvallende afwezige tijdens deze gezellige familievakantie.

Die afwezige is Jeroen Rietbergen, de in opspraak gekomen bandleider en muzikant die beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het populaire programma ‘The Voice’, en Linda’s grote liefde. Ondanks een eerdere breuk zouden de twee zich inmiddels weer verzoend hebben. Toch zou Jeroen in Nederland achtergebleven zijn. Dat hij ‘buiten beeld’ meegereisd is naar Portugal lijkt uitgesloten aangezien een foto van schoondochter Chelsey, met daarop een gedekte tafel, slechts vijf borden toont. Voor Linda, haar twee kinderen en hun partners dus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.