Amalia geniet van herwonnen vrijheid

Foto: RVD

Nadat Story eerder al voorzichtig berichtte dat de meest ernstige dreiging aan het adres van kroonprinses Amalia achter de rug zou zijn nu de hoofdverdachte in de zaak niet langer als een bedreiging ten opzichte van haar persoon wordt beschouwd, schreef het weekblad nu over hoe ze geniet van haar herwonnen vrijheid.

Dat deed de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima in het gezelschap van haar ouders, zus Alexia en nicht Luana – de dochter van wijlen prins Friso en prinses Mabel – tijdens de Dutch Grand Prix Formule 1 op het circuit van Zandvoort.

Nu het beveiligingsniveau voor de Prinses van Oranje weer lijkt te zijn teruggebracht tot het normale niveau, mag ze misschien alsnog én eindelijk hopen op een ontspannen en normaal studentenleven, samen met vriendinnen op kamers, in Amsterdam. Het is haar in ieder geval van harte gegund.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.