Fans Gert Verhulst beschaamd: “dat is nergens voor nodig”

Foto: Fonny Gijsels

Wie Plopsaland De Panne bezoekt merkt al snel dat Gert Verhulst nog steeds alomtegenwoordig is als (voormalig) baasje van Samson. Gert verduidelijkt nu zelf waarom Samson & Gert prominent aanwezig blijven in het pretpark van Studio 100…

“Het is niet omdat Marie nu de fakkel heeft overgenomen dat je het verleden moet uitwissen”, verduidelijkt Gert Verhulst in Story. “Ook figuren als mevrouw Praline zullen in het park blijven staan.” Al leidt dat soms tot opvallende taferelen…

“Het grappige is wel dat de jongste kinderen niet meer weten wie ik ben”, onthult Gert Verhulst in Story. Hoe reageren de ouders daar dan op?

“Dan bemerk ik bij hun ouders wel een soort gêne, want zij zijn wel met Samson & Gert opgegroeid”, lacht Gert Verhulst in Story. “Maar dat is nergens voor nodig, ik vind dat juist een mooi compliment.”

Toen Gert Verhulst afscheid nam als het baasje van Samson, nam dochter Marie Verhulst de fakkel over. En ondertussen is Marie het baasje van Samson voor de allerkleinsten. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.