Geeft Karen Damen haar zoon alcohol?

Foto: VTM

Karen Damen geeft toe dat haar zoon Sky de belangrijkste man in haar leven is, sinds ze gescheiden is van Sky’s vader Antony Van der Wee. Hoe hecht is de band tussen moeder en zoon?

“Sky is zo’n braaf en makkelijk kind”, klinkt het bij de voormalige K3-zangeres in Story. Terwijl Karen zelf een enorm vervelende tiener was, zoals ze zelf omschrijft. En Karen meent ook te weten waarom…

“Wellicht omdat ik thuis strenger werd opgevoed. Tja, als je je kind veel verbiedt, dan doet het alles achter je rug”, aldus Karen Damen. Hoe pakt ze dat aan met haar veertienjarige zoon Sky?

“Ik ga niet tegen Sky zeggen dat hij pas vanaf zijn zestiende alcohol mag drinken. Ik heb hem al eens laten proeven van mijn glas wijn.” Al was de reactie van Sky niet die dat Karen verwachtte…

“Hij vond het niet lekker. Klaar. Nee, ik moet niet de strenge moeder uithangen, gewoon omdat Sky geen vervelend kind is”, aldus Karen Damen in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.