Wie is de vriendin van Christiaan Bauer?

Foto: Showbiss.nl

Christiaan Bauer treedt in de voetsporen van vader Frans Bauer met zijn single ‘Vlinders’. Al wil hij wel wegblijven van de volksmuziek die zijn vader zingt. Christiaan zal nederpop brengen. Maar wie is de vriendin van Christiaan?

Christiaan vormt al drie jaar lang een koppel met Kim Wijers. Christiaan studeert belastingrecht, terwijl Kim familierecht studeert in Nijmegen. Eén ding is duidelijk…

“We worden dus allebei advocaat”, verduidelijkt de zoon van Frans en Mariska Bauer in Story. “Alleen in een heel ander vakgebied.” Het koppel is ondertussen al drie jaar samen, maar van samenwonen is nog geen sprake. Christiaan ziet het als volgt…

“Zoals het nu gaat, werkt voor ons prima. Het duurt vijf kwartier om naar elkaar toe te gaan. Dat vinden we niet lang. Ik heb ook helemaal niet de behoefte om het huis uit te gaan.” En dan volgt er een opvallende onthulling…

“Ik denk dat ik nog minstens drie jaar thuis blijf wonen”, geeft Christiaan Bauer toe in gesprek met Story. “Ik vind het heerlijk bij mijn ouders. Ik ben echt een huismus.” En dan stelt er zich ook een ander probleem voor het koppel…

Het wordt sowieso niet makkelijk voor Christiaan en Kim om een compromis te vinden over waar ze later gaan wonen: “Want we zijn beiden enorm gehecht aan de plek waar we zijn opgegroeid”, verduidelijkt Christiaan Bauer in Story. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.