En toen ging plots het licht uit voor Bart Peeters

Foto: VTM

Wanneer de reporter van De Morgen aan Bart Peeters vraagt of de Lotto Arena concerten ook zo speciaal waren voor hem, geeft Bart aan dat je in de Lotto Arena de luxe had van een concert waar hard over was nagedacht.

De zanger vertelt over een moment op Rock Zottegem begin juli. “Wat daar gebeurde was voor ons een cadeau: het licht viel uit maar de klank niet, waardoor wij gewoon in het donker konden voortspelen”, gaat Bart van start. “. Wij hebben dat bijna een kwartier gedaan, we werden verlicht door de lichtjes van duizenden gsm’s.”

Bart zegt dat hij op dat moment het publiek is ingedoken om dichter bij de lichtjes te komen. “Het publiek nam het over en dan, op het ideale moment, ging het licht weer aan. Magisch.”

“Dat was het totaal tegenovergestelde van de Lotto Arena, want er was een grote kans op chaos, maar door de interactie met het publiek werd het wonderschoon”, besluit Bart.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.