Douwe Bob gaat opnieuw vreemd: “Het is de hotelgasten niet ontgaan”

Foto: Brunopress

Douwe Bob staat er om bekend niet meteen de trouwste partner te zijn. Hij heeft al een aantal kinderen bij andere vrouwen, maar koos onlangs dan toch volledig voor zijn partner Anouk.

Al ziet het er naar uit dat hij die relatie opnieuw in gevaar brengt. Douwe Bob verblijft momenteel in Suriname voor de opname van een tv-programma en daar zou hij naar het schijnt een wilde nacht hebben beleefd met een andere vrouw.

Dat weet Yvonne Coldeweijer te vertellen op haar juicekanaal. “In de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag heeft hij een wilde nacht gehad met een dame op zijn hotelkamer. Zo luidruchtig dat het andere hotelgasten niet is ontgaan”, schrijft ze.

Douwe Bob vroeg in december zijn vriendin nog ten huwelijk tijdens een groot feest voor zijn dertigste verjaardag. De zanger vertelde toen ook dat Anouk de eerste vrouw was die hem vergaf toen hij vreemdging. Benieuwd of ze dat nu nog een keertje zal doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.