Peter Gillis zwijgt niet langer: “Sabotage!”

Foto: SBS6

Peter Gillis en SBS6, de zender die “Familie Gillis: Massa is Kassa” op de buis brengt, liggen tegenwoordig flink onder vuur.

Dit alles heeft te maken met de rechtszaak rond Peter en zijn ex-vriendin Nicol Kremers. Volgens Nicol zou Peter haar ernstig hebben mishandeld. Het Openbaar Ministerie heeft de zaak uitgesteld omdat er nog verder onderzoek gedaan moet worden.

Toch zijn de beschuldigingen genoeg voor enkele stemmen om op te roepen tot het cancelen van de reality-ster.

“Ik denk dat de mensen massaal bezig zijn geweest om de boel te saboteren om ‘Massa is Kassa’ van de buis te krijgen, zegt Peter in Story.

Ondanks al deze beschuldigingen komt er toch een nieuw seizoen van de populaire serie.

“Feiten zijn feiten”, zegt nieuwe vriendin Wendy van Hout tot slot. “Zolang je niet veroordeeld bent… Ik heb nog nooit een moment gehad van ‘Oh nee, Peter deugt niet’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.