Emotionele tijden voor zanger John de Bever en man Kees

Foto: SBS6

Enkele maanden geleden nog maar moest zanger John de Bever afscheid nemen van zijn vader Daan, nadat hij acht jaar geleden ook al zijn moeder ten grave moest dragen. En daar komt nog bij dat ook oma Miep, de grootmoeder van zijn man Kees ernstig ziek is.

In Story vertelt hij hoe hij hoe het momenteel met haar gaat: “Ze is ziek, maar het gaat goed met haar. Ze is ook heel strijdlustig. Dat Kees straks in Ahoy staat, is voor haar een hele grote motivatie. Ze doet er alles aan om daar bij te kunnen zijn”, verwijst John naar hun optredens in de Rotterdamse muziektempel met ‘De Bevers Live in Ahoy’.

“Ze heeft longkanker met uitzaaiingen, maar we steunen haar in alles”, verduidelijkt John haar toestand. “Alles wat ze nodig heeft, daar zorgen we voor. En samen met haar hopen we vanuit het diepst van ons hart dat ze erbij kan zijn als Kees optreedt in Ahoy”, besluit de volkszanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.