Jacques Herb bereidt erfenis voor

Foto: Showbiss.nl

In Story vertelt Jacques Herb dat hij steeds meer bezig is met de dood, dit komt mede doordat hij regelmatig mensen ziet wegvallen in zijn kenniskring. De zanger vraagt zich regelmatig af of hij de volgende zou zijn, biecht hij op.

Het frustreert de zanger op een zekere manier dat mensen hem vereenzelven met zijn hit Manuela. “Dat is ook de reden waarom ik nu mijn erfenis aan het samenstellen ben”, gaat Jacques van start. “Mijn muzikale erfenis dan”, verduidelijkt hij.

De zanger vertelt enthousiast dat hij onlangs een Duits album heeft opgenomen maar dat er ook nog een Engelse, Franse en Nederlandstalige plaat zit aan te komen.

“Ik kan en wil daar niet lang meer mee wachten, want voor hetzelfde geld ben ik over een tijdje dood”, besluit Jacques.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.