Wendy van Dijk beleefde moeilijke jeugd

Foto: VTM

Hoewel het blazoen van Wendy van Dijk een paar blutsjes opliep na enkele tv-flops, hoeft de SBS6-presentatrice zich financieel niet al te veel zorgen te maken. Zo kan ze zich nog met gemak een designerjurkje veroorloven.

En dat was in haar jeugd wel even helemaal anders schrijft het weekblad Party: “Mijn moeder maakte zelf kleren voor mij. Er was écht geen geld om kleren te kopen”, herinnert Wendy zich haar arme jeugd. Al was dat zeker niet het dieptepunt, zo blijkt uit haar vervolg: “Op een dag was er zelfs geen geld meer voor eten. Toen zijn we naar de supermarkt gegaan en laadde mijn vader de hele kar propvol met etenswaar. Waarop hij zo met die volle boodschappenkar naar buiten is gelopen.”

“Ik weet dus heel goed hoe het is om weinig geld te hebben”, vervolgt de presentatrice. “Maar we hadden gelukkig altijd elkaar. Dat was het belangrijkst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.