15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Ellemieke Vermolen: “Ik was veel van mezelf verloren”

Foto: Peter De Smedt

Ze heeft veel aan haar zoontje te danken

De afgelopen zes jaar waren voor Ellemieke Vermolen vooral jaren van rouwen en het verwerken van verlies. Zij beviel 6 jaar geleden van haar zoontje Josha, maar het jongetje werd dood geboren.

Ellemieke droomde altijd van een groot gezin maar dat ging niet altijd makkelijk voor haar. Drie ivf-behandelingen leverden haar evenveel mooie zonen op, waarvan ze er dus eentje heeft moeten afgeven.

Maar Ellemieke blijft dankbaar voor wat ze wel heeft. “Josha heeft mij een nog mooier leven gegeven. Waar ik nu sta in mijn leven en de manier waarop ik nu naar mijn leven kijk, heb ik aan hem te danken. Ik was te veel van mezelf verloren, ik was alleen nog maar moeder. Het moederschap is het dankbaarste wat er is, maar er is meer dan dat. Je mag jezelf als persoon niet verliezen in een relatie of in het moederschap”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Kort na de bevalling moest Ellemieke cyste op haar eierstokken laten verwijderen, en omdat er ook onrustige cellen werden gevonden, werd haar baarmoeder weggenomen. Dat alles moest ze verwerken samen met haar scheiding met chef Sergio Herman.

“Maar het verlies van ons zoontje was niet de reden tot de breuk. Het heeft ons alleen maar sterker gemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Bridget Maasland geïrriteerd: “Alsof ik een soort hopper ben”

Next Article

Staat toekomst Wendy van Dijk bij SBS6 op het spel?

You might be interested in …

Showbiss.nl