15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Staat toekomst Wendy van Dijk bij SBS6 op het spel?

Foto: VTM

Erland Galjaard maakt niet langer deel uit van Talpa Network. Erland is de man van Wendy van Dijk en heeft zich teruggetrokken als adviseur bij het bedrijf. Het kostte de man te veel tijd, tijd die hij niet had.

“Nu de fusie niet doorgaat zal het werk er niet minder om worden en geloof ik dat nu het moment is aangebroken om meer aandacht en tijd te gaan besteden aan andere projecten”, klinkt het bij Erland.

Maar dat zou wel eens kunnen betekenen dat de toekomst van zijn partner Wendy van Dijk op het spel staat, die als presentatrice aan het werk is bij de zender.

Het is dus nog maar de vraag of Wendy mag blijven werken voor SBS6 nu haar partner daar zelf niet meer aan het werk is en nu zij de laatste tijd niet meer het gehoopte succes heeft.

Heel wat mensen hebben er hun twijfels bij en vrezen dat Wendy’s laatste uur bij de zender heeft geslagen. “Goed nieuws voor Erlan Galjaard om te vertrekken van het zinkende schip. Slecht nieuws voor zijn vrouw, Wendy. Want alleen bij zijn gratie speelde zij nog een rol van betekenis bij SBS na een lange reeks flops op haar naam”, lezen we op sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Ellemieke Vermolen: “Ik was veel van mezelf verloren”

Next Article

Goed nieuws voor Thomas Berge en zijn vrouw

You might be interested in …

Showbiss.nl