Bridget Maasland geïrriteerd: “Alsof ik een soort hopper ben”

Foto: Brunopress.nl

Yvonne Coldeweijer schreef onlangs op haar Instagram stories dat Bridget Maasland een nieuwe liefde zou hebben in haar leven. Het zou gaan om de ondernemer Maarten Helma.

Bridget zou alles ontkennen, al gaf ze wel toe dat ze Maarten wel kent. “Ik ben niet aan het daten met Maarten. Ik ken Maarten wel, omdat we… In december was ik met Mees in New York en toen heb ik samen met Mees een fietstocht gemaakt met een Nederlandse gids en toen waren er meerdere Nederlanders die meefietste. En daar was Maarten ook bij”, vertelt Bridget bij Ruud de Wild op de radio.

Ruud gaat natuurlijk even op die verklaring en vraagt Bridget of ze Maarten wel knap vindt. Daar weet Bridget alleen op te antwoorden dat hij haar type man niet is.

Dat er gespeculeerd wordt over de nieuwe mogelijke liefde van Bridget, deert haar nog niet zo. Maar dat al polls worden gestart met de vraag hoe lang ze het gaan volhouden, vindt ze erger.

“Ik heb ooit een relatie gehad van elf jaar. Ik heb er ooit eentje gehad van tien jaar. En nu zeggen ze: ‘Ze houdt het nog geen maand vol’. Alsof ik een soort van hopper ben. Dat is dus niet het geval”, zegt Bridget.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.