Bijzonder debuut voor Amalia

ByLisa Paulussen

15/06/2023
Foto: RVD

Kroonprinses Amalia beleefde onlangs een bijzonder debuut, zo schrijft Weekend. Ze was voor het eerst te gast op een buitenlands koninklijk huwelijk. Samen met haar ouders woonde Amalia het huwelijk van de Jordaanse kroonprins Hoessein en prinses Rawja bij.

Deze heuglijke gebeurtenis vormde ook voor Amalia zelf een buitenkans. Het was de ideale gelegenheid om zich in vol ornaat aan de buitenwereld te tonen: inclusief juwelen, tiara en onderscheidingen. Glitter en glamour die sommige royaltyfans nog misten tijdens de recente kroning van de Britse koning Charles III.

De enige andere keer dat Amalia zich zo uitdoste, vond ook in het buitenland plaats. Dat gebeurde vorig jaar in Noorwegen voor het officiële verjaardagsgala ter gelegenheid van de achttiende verjaardag van prinses Ingrid-Alexandra van Noorwegen. Ingrid-Alexandra is de oudste dochter van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit, en zal waarschijnlijk ooit Amalia’s collega worden als koningin van Noorwegen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.