“Duitsers enorm jaloers op Amalia”

Foto: Gemmy Woud-Binnendijk /RVD

Zijn we in Nederland soms té hard voor onze Oranjes? Prinses Amalia krijgt alvast een complimentje uit onverwachte hoek…

René Karst van ‘Atje voor de sfeer’ vindt alvast dat Amalia het heel goed doet als onze kroonprinses: “Je zou maar in haar schoenen staan”, aldus de zanger in Party. En dan wil René toch één iets benadrukken…

“Men rekent het koningshuis in Nederland heel vaak af op wat het kost, maar ik vind dat het een visitekaartje is voor Nederland. En waar men zich echt in vergist, is hoeveel dat ons als Nederland oplevert.” En dan volgt er een stevige onthulling van de zanger…

“Vraag Duitsers maar eens of ze niet graag een koningshuis zouden willen hebben… Nou, graag dus!” benadrukt René Karst in Party dat ze in Duitsland best wel jaloers zijn op onze Amalia. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.