Boer Aad uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ al tien jaar samen met grote liefde Ingrid

Foto: KRO-NCRV

Onlangs waren bloemenkweker Aad Dobbe, die door zijn deelname aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ bekend kwam te staan als boer Aad en zijn grote liefde Ingrid tien jaar samen.

Reden genoeg voor Party om de tortelduifjes nog eens op te zoeken voor een gesprek. En uiteraard wou het weekblad van Aad ook weten of ze deze bijzondere mijlpaal van de liefde op een speciale manier gevierd hebben.

Maar dat blijkt niet het geval te zijn. “Ingrid en ik vieren elke dag dat wij al zolang samen zijn en proberen er in goede gezondheid het mooiste, leukste en beste van te maken”, zegt boer Aad hierover. “Het is dus niet zo dat we voor ons tienjarig jubileum de vlag hebben uitgehangen”, lacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.