Marie Verhulst over de band met haar stiefmoeder

Foto: Peter De Smedt

Naar aanleiding van het vijfde seizoen van ‘De Verhulstjes’, vertelt Marie Verhulst, het baasje van Samson en dochter van de succesvolle, gelijknamige Vlaamse tv-familie aan weekend over de band met haar stiefmoeder Ellen.

Een interview waarin Marie een opmerkelijke uitspraak doet.

“Ellen is voor mij altijd een heel goede vriendin geweest”, zegt Marie. “Zij heeft nooit de behoefte gehad om de moederrol te vervullen of onze stiefmoeder of vervangmoeder te willen zijn. Viktor en ik hebben dan ook al een heel goede mama die heel goed voor ons zorgt en die we heel graag zien. En Ellen weet dat ook”, aldus Marie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.