Dit staat prinses Ariane te wachten op haar nieuwe, Italiaanse school

Foto: RVD

Na de zomer trekt onze jongste koningsdochter, prinses Ariane, naar Italië om er les te volgen aan het United World College Adriatic. Ze hoopt er net als haar oudere zus Alexia op de zusterschool in het Engelse Wales haar Internationaal Baccalaureaat te behalen.

Al zal die verhuis behoorlijk wennen worden voor de jonge royal, meent Story. Veel luxe moet Ariane immers niet verwachten: ze zal gehuisvest worden in een van de acht studentenhuizen van de school die verspreid liggen over het dorp.

Net als iedereen zal de prinses haar kamer en de douche en wc met andere leerlingen moeten delen. Ongetwijfeld een hele aanpassing voor een jong meisje dat opgegroeid is in een paleis met ontelbare kamers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.