Babette van Veen open over haar liefdesleven

Foto: SBS6

Tussen 1998 en 2010 was Babette van Veen getrouwd met tv-presentator Bas Westerweel, met wie ze twee kinderen heeft. Sinds hun scheiding verscheen de GTST-actrice nooit meer met een man aan haar zijde.

Reden genoeg voor Party om toch eens naar haar huidige relatiestatus te polsen: “Er is weleens iemand, maar kijk: als ik het niet zeker weet, zet ik het niet door en komt het ook niet in de bladen”, reageert Babette. “Ik kan me heel goed onder de radar amuseren”, verzekert ze.

“Op dit moment is er geen man in mijn leven, wat ook wel lekker is”, geeft de actrice tot slot nog mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.